- U depresivnoj fazi san je obično duži, spavaš mnogo i teško ti je ustati iz kreveta, čak i za osnovne potrebe, gubiš interes za sve, čak i za stvari koje su te prije veselile, sve ti se čini bez smisla i nade u promjenu na bolje, želiš da te svi ostave na miru i možda osjećaš grižnju savjesti zbog svojih postupaka koje si radio u povišenom raspoloženju...


Uključi se u rad grupe za samopoć oboljelih od BAP-a. U grupi ćeš dobiti podršku i razumijevanje sebi sličnih članova, koji imaju manje ili više iskustva u liječenju i životu s BAP-om. Biti će ti lakše kada čuješ da nisi sam, da postoje i drugi koji imaju iste ili vrlo slične teškoće tvojima. Zašto ne bi učio na njihovim iskustvima i poštedio se neugodnih posljedica koje nam u životu i radu stvara BAP?
To je grupa u kojoj iskreno, uz zajamčenu diskreciju, iznosimo svoje probleme i nudimo ili sami tražimo pomoć.  Nitko od nas, članova grupe samim sudjelovanjem nije stekao imunitet na ponavljanje faza bolesti, no mnogima rad u grupi istinski pomaže da se osjećaju bolje, dobiju podršku i razumijevanje. Neki članovi koji su se tek susreli s dijagnozom i teško su je ili nikako prihvatili, ne vide svrhu u odlasku na redovne kontrolne preglede i uzimanje propisane terapije onoga časa čim im postane bolje. Zato je dobro da čuju i vide što se drugima događalo i događa, kako bi učili na tuđim greškama.
Osnovni cilj grupe je podrška i poboljšanje kvalitete života. Srdačno te pozivamo da se infomiraš o radu grupe i postaneš njen član.


Grupa se održava prema dogovoru jednom tjedno, u prostorijama udruge „Svitanje“, Kuća ljudskih prava, Selska cesta 112 A
Za dolazak na grupu je potrebna prethodna najava, a sve potrebne informacije možete dobiti na:

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

tel: 01 3833 265 

GSM: 091 3584101